Despre noi

Cum ne ajutam partenerii nostri?
Prin reducerea furturilor din magazine cu ajutorul sistemelor antifurt magazine, porti antifurt. Gasim impreuna cu partenerii solutia de protectie marfa optima, personalizata pentru a preveni furturile din magazine.

Cat costa un sistem antifurt magazin cu porti antifurt?
Mult mai putin decat posibile pierderi cauzate de furturi intr-un an!

Intre gama produselor comercializate gasiti portile antifurt Wellpoint, etichete antifurt detasabile si etichete antfurt flexibile, detasatoare, dezactivatoare, accesorii si consumabile.

Oferim partenerilor nostri seriozitate, corectitudine, consultanta, pregatire superioara, transport, montaj, garantie si service pe tot teritoriul Romaniei.

De ce sa alegeti pe firma noastra?
Pe locul întai sta totdeauna clientul nostru, toate problemele sunt rezolvate in cel mai scurt timp posibil, fara întrebari, fara litere mici, fara tragere de timp.

De ce sa alegi solutiile noastre de antifurt magazine?
Cu portile antifurt recuperati instant produsele furate. Sistemul antifurt magazine WELLPOINT impreuna cu etichetele de siguranta de diferite tipuri protejeaza stocul de marfa în timpul programului de functionare a magazinului.
Sistemul antifurt nu are nevoie de pauza de tigara, nu se imbolnaveste si nu isi ia concediu.
Angajatii magazinului nu trebuie sa mai joace rolul de paznic, pot sa se ocupe in primul rand de clientii, de satisfacerea nevoilor lor. Nu trebuie sa supravegheze persoanele suspecte, nu mai trebuie urmarit numarul de piese de imbracaminte pe care un client le ia în cabina de proba, etc.
Sistemul antifurt contribuie la vanzarea eficienta, personalul de vanzare nu mai trebuie sa supravegheze pe hoti, creaza aspect modern a magazinului, reduce stresul dvs.
Cele mai multe magazine dispun de un sistem de alarma antiefractie pe timpul noptii. De ce sa nu se beneficieze de o protectie eficienta si atunci cand magazinul este deschis?