Porti antifurt magazine – Studiu de caz

Porti antifurt (sisteme antifurt) pentru magazine: antifurt imbracaminte, jucarii, supermarket

Sistemul antifurt cu porti antifurt Wellpoint montat in magazin pentru copii (jucarii, imbracaminte, mobila etc.)
In magazin produsele sunt securizate cu etichete antifurt si tag antifurt din plastic.
Etichetele antifurt se lipesc pe produse si la vanzare eticheta antifurt este dezactivata cu ajutorul dezactivatorului. Daca eticheta nu este dezactivata in momentul cand trece printre porti, se va declansa o alarma.
Eticheta antifurt din plastic (taguri) se prind de produse cu pioneze speciale si la vanzare sunt scoase de pe produse. Daca produsul prevazut cu tag antifurt trece printre portile antifurt, se declanseaza o alarma.

Avantajul sistemelor antifurt cu porti antifurt este ca produsele furate sunt recuperate in momentul iesirii din magazin, paguba fiind limitata.

Recomandam sistemele antifurt cu porti antifurt Wellpoint pentru magazine tip autoservire: magazin de jucarii, magazin de imbracaminte, magazin de incaltaminte, magazin supermarket, magazin haine, magazin amenajari interioare, librarie, jucarii, bricolaj.


Sistem antifurt porti antifurt magazin imbracaminte incaltaminte

Sistem antifurt (porti antifurt Wellpoint) montat in magazin imbracaminte / incaltaminte pentru protectia marfurilor.
Produsele sunt securizate cu ajutorul etichetelor antifurt si tagurilor antifurt din plastic.
Etichetele antifurt sunt lipite pe produse. Eticheta antifurt este dezactivata la vanzare cu ajutorul dezactivatorului. Eticheta care nu a trecut peste dezactivator se va declansa o alarma la porti antifurt.
Etichetele antifurt din plastic se prind de produse cu pin si la vanzare sunt scoase de pe produse. Produsele prevazute cu taguri antifurt trecand printre portile antifurt vor declansa o alarma.

Avantajul sistemelor antifurt cu porti antifurt este ca produsele furate sunt recuperate in momentul iesirii din magazin.

Recomandam sistemele antifurt cu porti antifurt Wellpoint pentru magazine tip autoservire: magazin jucarii, magazin imbracaminte, magazin incaltaminte, magazin supermarket, magazin haine, magazin amenajari interioare, librarii, jucarie, bricolaj.


Sistem antifurt cu porti antifurt Wellpoint pentru magazine cadouri, decoratiuni interioare

Magazin cadouri si decoratiuni interioare cu sistem antifurt magazine, porti antifurt magazine, etichete antifurt, taguri antifurt.
In magazin sunt folosite etichetele antifurt si taguri antifurt pentru a proteja marfa expusa.
Sistemele Wellpoint sunt sisteme de protectie marfa cu randament ridicat, durata de viata ridicata, usor de integrat cu costuri optime.
Recomand sistemele antifurt cu porti antifurt pentru magazine cadouri, decoratiuni interioare, imbracaminte, incaltaminte, supermarket, librarie, jucarii, bricolaj.

Porti antifurt magazine – Referentii